Sundia Shining Diabolo 3 Kuglelejer sæt
Sundia Shining Diabolo 3 Kuglelejer sæt

Sundia Shining Diabolo 3 Kuglelejer sæt

Ikke på lager

Varenummer
sh3_set

Priser fra

430,00DKK

Priser til

532,00DKK

BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

Sæt, diabolo med kuglelejer og styrestænger. Eksklusiv kugleleje diabolo fra Sundia med 3 kuglelejer i lækkert glas look. God mellem/stor størrelse, hvor de fleste kan være med. Sundia Shining er én af de 2-3 mest populære kugleleje diaboloer.

Kuglelejerne giver meget lang spin-tid, og de er lettere at få højt spin på end en traditionel diabolo med fast aksel. Det er således også lettere for begyndere at starte med en kugleleje diabolo, da man kommer lettere over det at få fart/spin på diaboloen.

Kopperne er støbt i et polycarbonat-lignende materiale - altså en hårdere plasttype. Det giver mulighed for den flotte, transparante effekt.

Den sorte er af gode grunde ikke transparant.

Til sættet vælger du styrestænger i aluminium eller carbon/kulfiber. Stænger i aluminium er stive og lette, og vores mest solgte. Stænger i carbon/kulfiber er stive og ultra lette, men også i den dyreste gruppe. Til gengæld får du optimal respons tilbage til hånden og en perfekt vægtfordeling.

Der medfølger en snor. Der medfølger snor, men det er altid en god ide at købe ekstra da snorens slides relativt hurtigt.

Copyright © CK Team Trading ApS