Vores sortiment

Vi er Danmarks førende leverandør af en række specialsortimenter til aktiv fritid: Drager, jonglerartikler, speciallegetøj m.v. Vi samarbejder med legetøjsbutikker, turistbutikker, campingpladser, specialbutikker, sommerhusudlejninger, event bureauer m.fl. Herunder en kort introduktion til vores sortiment.

BØRNEDRAGER

Drager er en af de helt basale og sjove legetøjskategorier. Børn fra 3 år kan være med. Visuelt er det sjovt og inspirerende. Drager er en fantastisk mulighed for børn idet der opleves en grundlæggende forståelse for vinden og luftens "bæreevne". Og endelig er det en sjov og social ting for børn, familie og venner at bruge tid på. Vi fører et bredt sortimet, der dækker helt enkle diamant-drager med klassiske motiver i favestrålende farver til mere avancerede figurdrager med større mål. Der er rigtigt mange børnedrager at vælge imellem. Dit sortiment kan bestå af et enkelt udvalg på et stativ, nogle få kroge eller et mere omfattende program alt efter kunder, beliggenhed og sæson.

FOILS og TRAINERKITES

Med foils taler vi om styrbare drager, hvor der leges – og kæmpes – med vindens energi. Vi har et omfattende program med små foils med et vingespan på omkring 100 cm, hvor børn fra ca 8 år kan være med, til større foils med 3 og 4 liner. Foils er de senere år blevet meget populære til børn, for de er forholdsvis lette at flyve, lette at have med og ingen stænger eller dimser som knækker ved et styrt. Vi fører også er stort sortiment af trainerkites – en foil man øver sig på inden man fortsætter med mere avancerede kites som fx til kitesurfing.

TRICKDRAGER og SPECIALDRAGER

Trickdrager stybare drager på en ramme af glasfiber eller kulfiber. Vi lagerfører et bredt program til nybegyndere såvel som specialmodeller til avanceret trickflyvning, let vind og hård vind.

DEKORATION, VINDSPIL og VINDPOSER

Vindspil og dekorationsprodukter har mange anvendeleseområder. Der er mange steder hvor disse produkter gør et festligt og faverigt løft. På terrassen, altanen, sommerhuset, campingpladsen, sommerrestauranten ... Der er generelt tale om enkle og robuste produkter, som tåler vind og vejr hen over sommeren.

LEG OG LÆR - LEGETØJ DER UDVIKLER - JONGLERARTIKLER

Leg til have, strand og park med et stort sortiment af frisbees, bolde, vandlegetøj og andet kastelegetøj. Dertil et udvalg af jonglerartikler, diabolos, yoyoer, hjernevridere, varianter af rubiks cube og meget mere forskelligt legetøj og hygge til ferie og fritid.

Kontakt os gerne for hjælp til et sortiment, der passer til din butik.

Copyright © CK Team Trading ApS