Power er Foils – foils – foils …
powerfoilsDenne gruppe af produkter og tilbehør beskrives bedst med order Power! Kraft – Træk – Løft. Det handler om at mærke og udnytte den energi der i vinden og fremfor alt kontrollere den. Vi fører et omfattende sortiment at foils, der spænder fra helt små all-round foils til store foils med avancerede funktioner og linesystemer. Dertil fører vi et stort program af tilbehør og udstyr.

Specialer · Buggy · ATB-boards · Kite-surfing · Snow-kiting …
powerfoils3Der er mange muligheder. Og specielt med interessen og de senere års vækst i Kite-surfing, er der kommet stigende interesse og efterspørgsel i hele området omkring foils.

Behøver man at gå hele vejen  … med alt det avancere udstyr?
powerfoils2Nej, det er sjovt bare at prøve kræfter med vinden. Mange starter med en mindre foil for at prøve det af og komme i gang – evt. som en let start til prøve kræfter med kite-surfing. Dertil er kommet rigtigt fine såkaldte Trainer-kites de senere år. Vi fører et stort program af Trainer-kites. Se i kataloget eller ring til os for at høre mere herom.

Er det for børn?Ja, absolut!
powerfoils4Det er en storartet oplevelse for børn at mærke den kraft vinden indeholder – og at kunne styre og kontrollere kraften. Det giver en god forståelse af vind og burde efter vores mening være et fag i skolen :) Det er afsættet til mange sjove fritidsaktiviteter og fysisk forståelse for vindenergi. Der er stort og populært sortiment af foils til børn fra 7-8-års alderen og opefter.

For yderligere information om foils, se on-line katalog side 22-32. Og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte på telefon eller mail ...